Akce Novinka
Kód: 8887 | Značka: Hotel Drnholec

Vepřová roláda se špenátem

219 Kč 239 Kč Sleva 8 %

Roláda z vepřového masa  je plněná  nádivkou ze světlého pečiva se špenátem a kopřivami.

Metoda přípravy sous - vide *. Výsledkem je  šťavnaté maso - malá ztráta při přípravě a připravuje se bez použití doplňkového tuku.

Podáváme se šťouchanými bramborami 250 g. Přílohu na požádání vyměníme za jakoukoliv jinou bez doplatku.

Váha masa je 150 g a nádivky 100 g. Celkem 250 g.

*Sous - vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném  obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované  maso se pošíruje  po dobu minimálně třech hodin.

 

 

 

 

Alergeny: 1,3,7