Hotel Drnholec
Webová stránka značky: Hotel Drnholec
Výborné brusinkové zelí, skvělý doplněk ke kachně nebo výpečkům. Doporučená příloha - houskový nebo bramborový knedlík. Porce: 200 g

Česnečka. Výborná polévka vhodná k posílení imunity. Podávána se sýrem a s krutony. Krutony jsou baleny odděleně.

Restované kachní prsíčko na pomerančích sous vide s jemnou omáčkou. Jemné kachní maso připravené bez přidaného tuku. Doporučená příloha: gnocchi

Tradiční český řízek z kuřecích prsou a brambory s máslem. Doplněno plátkem citronu.

Šťavnatý smažený kuřecí řízek naplněný šunkou a sýrem a brambory s máslem. Francouzská pochoutka. Doplněno plátkem citronu. Porce masa: 150 g

Podáváme se smetanovo-vinou omáčkou, špenátem a parmezánem. Nok (německy Nocke(n) neboNockerl(n); italsky gnocco, gnocchi [ňɔkːi]) často v češtině chybněvyslovován jako „gnoči“...

Ručně vyráběná domácí bulka, 200g hovězí maso - býk. Doplněno zeleninou, vejcem, slaninou, sýrem a dresinkem. V ceně jsou započítány STEAKOVÉ HRANOLKY 150 g.
Stránka 1 z 2 - 18 položek celkem