Hotel Drnholec
Webová stránka značky: Hotel Drnholec
Výborné brusinkové zelí, skvělý doplněk ke kachně nebo výpečkům. Doporučená příloha - houskový nebo bramborový knedlík. Porce: 200 g

Česnečka. Výborná polévka vhodná k posílení imunity. Podávána se sýrem a s krutony. Krutony jsou baleny odděleně.

Silný hovězí vývar s knedlíčky vyrobenými v hotelové kuchyni.

Dvě porce silného hovězího vývaru s knedlíčky vyrobenými v hotelové kuchyni za cenu jedné polévky. Výborná přesnídávka, nebo lehké hlavní jídlo. Dodáváme horké, ale bez problému...

Zelňačka. Tradiční dobrá a výživná. Připravena podle starých receptur. Pro menší strávníky nahradí i celé jídlo.

Restované kachní prsíčko na pomerančích sous vide s jemnou omáčkou. Jemné kachní maso připravené bez přidaného tuku. Doporučená příloha: gnocchi

Výborné výpečky z vepřového masa, doplněné bílým zelím a bramborovým knedlíkem.
Stránka 1 z 3 - 26 položek celkem