Rozvoz potravin
![spare ribs 4369041](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/206-2_spare-ribs-4369041.jpg?5fc8ba7b)
Přímo z našeho grilu, přivezeme teplé v menuboxu. Připraveno z výběrového masa od místního řezníka. S křenem, okurkou, feferony a s hořčicí. Doporučená příloha...
![kachna](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/320_kachna.jpg?6017b82a)
Restované kachní stehno, doplněné výborným brusinkovým zelím a bramborovým knedlíkem.
![králík konfit](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/521_kralik-konfit.jpg?627a0191)
Konfitované králičí stehno s hořčičnou omáčkou, špenátem a bramborovými noky.
![Lososový burger](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/548-1_lososovy-burger.jpg?62da454c)
Lososový burger jedruh fishcake vyrobený převážně z lososa, koriandru, zázvoru,citronové kůry, chilli atd. Lososové hamburgery jsou obzvláště běžnéna Aljašce, kde jsou nabízeny...
![kuře piripiri 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/503-2_kure-piripiri-2.jpg?620f577e)
Pečená kuřecí půlka v PIRI-PIRI marinádě podávaná s opékaným bylinkovým bramborem a citrónovo-česnekovým dipem. Tato "ohnivá" marináda je populární na třech kontinentech....
![pomalu pečeny bok br kaše 3491](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/569_pomalu-peceny-bok-br-kase-3491.jpg?62e38276)
Pomalu pečený vepřový bok servírovaný s omáčkou z portského vína, bramborovým pyré a restovanou kapustou.
![Tatarský biftek](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/539-1_tatarsky-biftek.jpg?62da4042)
Tatarský biftek je pokrm ze syrového mletého masa. U nás se podává s cibulí, kapary, pepřem,worcesterskou omáčkou, čerstvým nevařeným žloutkem a s dalším kořením.Servírujeme ho...
![telecí řízek](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.hoteldrnholec.cz/user/shop/detail/533_teleci-rizek.jpg?62cd450c)
(Wiener Schnitzel) je tence rozklepaný plátek z telecího masa, obalený v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vajíčko, strouhanka z bílého pečiva) a osmažený na přepuštěném másle...