Hotel Drnholec, Strana 2

Webová stránka značky: Hotel Drnholec
holandan
Holandský řízek
149 Kč

Šťavnatý smažený mletý řízek se sýrem a brambory s máslem. Porce masa: 150 g

Detail
Kód: 8878
křídla
Pikantní kuřecí křídla se sladkokyselou omáčkou
149 Kč

Pikantní grilované kuřecí křídla se sladkokyselou omáčkou. Přímo z našeho grilu.  

Detail
Kód: 8872
jhjhj
Kuřecí řízek s máslovými bramborami
199 Kč
150 Kč
(–25 %)

Tradiční český řízek z kuřecích prsou a brambory s máslem. Doplněno plátkem citronu.

Detail
Kód: 8733
gnochi
Gnocchi se smetanovou omáčkou a kuřecím masem
179 Kč

Gnocchi se smetanovou omáčkou a špenátem, doplněná kuřecím masem.  

Detail
Kód: 8865
spare ribs 4369041
Medová žebra - teplá, přímo z grilu
205 Kč
195 Kč
(–5 %)

Přímo z našeho grilu, přivezeme teplé v menuboxu. Připraveno z výběrového masa od místního řezníka. S  křenem, okurkou, feferony a s hořčicí.  Doporučená příloha vařené brambory nebo pečivo.

Detail
Kód: 8744
cordon bleu
Cordon Bleu
199 Kč

Šťavnatý smažený kuřecí řízek naplněný šunkou a sýrem a brambory s máslem. Francouzská pochoutka. Doplněno plátkem citronu.  Porce masa: 150 g

Detail
Kód: 8832
kachna
Kachna s brusinkovým zelím a bramborovými knedlíky
199 Kč

Restované kachní stehno, doplněné výborným brusinkovým zelím a bramborovým knedlíkem.

Detail
Kód: 8880
plněna panenka rajče kopřiva
Akce Novinka
Plněná panenka
239 Kč
219 Kč
(–8 %)

 Vepřová panenka plněná jarní kopřivou, špenátem a sušenými rajčaty. Upravená metodou sous - vide *. Výsledkem je  šťavnaté maso - malá ztráta při přípravě a připravuje se bez použití doplňkového tuku.       Maso je lehce přelito omáčkou, která je připravena ze smetany a strouhané Nivy. Doporučená příloha : Hranolky.   *Sous - vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném  obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované  maso se pošíruje  po dobu minimálně třech hodin. Hmotnost masa 200 g.        

Detail
Kód: 8888
velikonoční rolada veprova upravena
Akce Novinka
Vepřová roláda se špenátem
239 Kč
219 Kč
(–8 %)

Roláda z vepřového masa  je plněná  nádivkou ze světlého pečiva se špenátem a kopřivami. Metoda přípravy sous - vide *. Výsledkem je  šťavnaté maso - malá ztráta při přípravě a připravuje se bez použití doplňkového tuku. Podáváme se šťouchanými bramborami 250 g. Přílohu na požádání vyměníme za jakoukoliv jinou bez doplatku. Váha masa je 150 g a nádivky 100 g. Celkem 250 g. *Sous - vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném  obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované  maso se pošíruje  po dobu minimálně třech hodin.        

Detail
Kód: 8887
hambač
Hamburger s domácími hranolkami
225 Kč

Ručně vyráběná domácí bulka, 200g hovězí maso - býk. Doplněno zeleninou, vejcem, slaninou, sýrem a dresinkem. V ceně jsou započítány DOMÁCÍ HRANOLKY 150 g.

Detail
Kód: 8870
italian burger 1
Novinka
Italský hamburger s rajčetem a mozzarellou
225 Kč

Ručně vyráběná domácí bulka, 200g hovězí maso - býk. Doplněno rajčetem, mozzarellou  a dresinkem. V ceně jsou započítány DOMÁCÍ HRANOLKY 150 g.

Detail
Kód: 8886
platek s mozzarelou 1
Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou s mačkanými bramborami
239 Kč

Čerstvě připravený steak z kuřecích prsou s mozzarellou a rajčetem. Dodáváno s  přílohou mačkaných brambor.

Detail
Kód: 8693
Nahoru
Další produkty
25 položek celkem

Stránka 2 z 3 - 25 položek celkem